Aktuális események

Jótékonysági party Ábrisért

Bővebb info:https://www.facebook.com/events/888065324689101/

 

 

Február Ábris hónapja a PizsiStoreban

A FEBRUÁR-t a PizsiStore BJAbris – Fight for Life hónapjának nyilvánítja ezennel. Ez azt jelenti, hogy minden, ebben a hónapban leadott rendelés (akár a webshopon, akár e-mailen, akár FB-on, akár Instán keresztül) 10%-a ennek a csodafiúnak gyűlik.

Nem milliókat gyűjtünk, de még százezreket sem. Sőt azt sem kérem, hogy csak emiatt rendelj valamit webshopról, hiszen bármikor segíthetsz nekik közvetlenül is…Csak azt szeretném, hogy tudj róla, hogy az üzenetem, a Pizsi üzenete az, amit ebben a postban összeszedtem…

Álmodj velem ÁBRISért!

Itt tudtok a webshopban körbenézni és rendelni: https://pizsistore.com/

 

 

Jótékonysági aukció Ábrisért – Focista figurák aukciója

Jótékonysági aukció Ábrisért!
Fogjunk össze egy életért!
Szereted a focit? Gyűjtöd vagy csak szereted a focista figurákat?
Szívesen vásárolnál futballista klasszisokat, hogy ezzel segíthess egy apró kis ember életén?
Mostantól nem kell Abramovicsnak lenned ahhoz, hogy saját focicsapatot vásárolhass és ezzel még segíthetsz is, mert ha gyarapítod gyűjteményed, azzal Ábrisnak adományozol!
Válogasd be csapatodba a legnagyobb neveket
– Xavi, Benzema,Torres, Rooney, Beckham
– 272 db focista figura a gyűjteményben
– állítsd a polcra, vagy a műszerfalra
– 7 cm magas focitsa figurák, 3D karikatúrák
Az aukcióról bővebb információ itt található:Focista figura aukció

 

Portrék Ábrisért

Veresné Pál Lilla alkotásait ajánlotta fel Ábris gyógyulására.
A képeket így licitre bocsájtjuk. Az induló ár minden képnél 10.000.- Forint, a licit lépcső pedig 2.000.- Forint! Licitálni a Portrék Ábrisért facebook eseményen lehet.
Köszönet a felajánlásért!

 

Magyar Kézművesek Remek Mesterei Ábrisért

A Magyar Kézműves Remek Mesterei -Kézművesei felajánlásával szervezünk egy licites jótékonysági vásárt, ahol kezünk munkáját vásárolhatják meg, a teljes bevétellel pedig Ábris gyógyulását segítjük. (A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) minden évben pályázatot hirdet a „MAGYAR KÉZMŰVES REMEK” elismerő cím elnyerésére. A pályázat célja elsősorban a magyar kézművesség értékeinek és mestereinek elismerése, a kézműves szakma rangjának emelése, a magyar kézművesség turisztikai kínálatának gazdagítása. ) Licitálni itt tudtok!

 

Kupakgyűjtés Ábrisnak

Folyamatosan gyűjtünk kupakokat Ábrisnak. Ha szeretnétek csatlakozni és bővebb információt megtudni a gyűjtéssel kapcsolatban, a linkre kattintva megtehetitek! Kupakgyűjtés Ábrisnak

 

Online Börze Ábrisért

A jótékonysági vásár ötletéből kiindulva, ebben a csoportban egy ‘Online piacteret’ szeretnénk létrehozni! Aki a vásárra szívesen felajánlotta a nem használt babaruhákat, most itt eladásra kínálhatja – a befolyt összeg pedig Ábris kezelését segíti elő. A legegyszerűbb és legtisztább módja az adás-vétel lebonyolításának, ha az alapítvány ERSTE bankos, vagy OTP bankos számlaszámára utalja a vásárló az adott összeget (FONTOS közleményben mindig írjatok meg kitől rendeltetek, hogy be tudjuk azonosítani!) majd az eladó ezután postázza a termeket. A csoporthoz itt tudtok csatlakozni!